بتونیر:به دستگاهی گفته می شود که خود دیگ دستگاه بچرخد و بتن با پره های داخل دستگاه سایش پیدا کرده و به صورت 30 درصد مخلوط می شود.معمولا کیفیت بتنی که از بتونیر یا خلاطه به وجود می اید خیلی کم می باشد.وحداکثر ظرفیتی که در این دستگاه ها موجود می باشد 700 لیتر می باشد که هر چقدر ظرفیت دستگاه افزایش پیدا کند کیفیت بتن دستگاه هم کاهش پیدا می کند.

با این نظرات در این نوع دستگاه ها نتیجه بر این است که بتونیر وقت بتن با کیفیت می دهد که ظرفیت کمی داشته باشد (حداکثر 350 لیتری)الکترو موتوری که در بتونیر های صنعتگری استفاده شده موتوژن می باشدبدنه از ورق 6 میل و شاسی از ناودانی و پروفیل 40 می باشد.دو عدد چرخ پیکانی استفاده می شود.

ویژگی ها و مزایای بتونیرها :


میکسر بتن یا مخلوط کن علاوه بر ظرفیت های مختلف همراه با کوپله با موتور بنزینی ، دیزلی یا الکتروموتور برقی تک فاز و سه فاز ، ساده و گیربکس دار ارائه می شود. در بخش قابلیت جا به جایی آن به صورت دو چرخ و چهار چرخ عرضه می شود. سرعت گردش دیگ 17 تا 13 دور در دقیقه می باشد. در نتیجه هر قدر دیگ بزرگتر باشد باید قدرت موتور افزایش پیدا کند.

برخی دیگر از ویژگی های بتونیر به شرح زیر می باشد :

1. حلقه دنده مخصوص ساخته شده با ورق فولادی در یک قطعه

2. قاب قابل انعطاف برای حمل و نقل آسان

3. قاب محکم برای ثبات بالا

4. چرخش و چرخاندن 360 درجه برای تخلیه آسان و کامل

 5.چرخ های مناسب برای ثبات بیشتر و قابلیت مانور بالا

 

میکسر:وقتی صحبت از میکسر میشه منظور دو نوع میکسر می باشد که این دو نوع میکسر بتن با کیفیتی نسبت به خلاطه دارداین میکسر ها به دو نوع تقسیم می شود که میکسر افقی(وان شافت-توئین شافت)میکسر عمودی (پن میکسر) می باشد.

میکسر افقی:میکسر های افقی معمولا بهترین نوع بتن را بعد از میکسر عمودی دارد که این میکسر ها معمولا دو نوع می باشد که به اصطلاح تک محور و جفت محور در بین سخنان مردم رایج می باشداین میکسر ها معمولا از ظرفیت 300 لیتری تا 3 متر مکعب کار می کنند در صد هموژن این میکسر ها حدودا 85 درصد می باشد که معمولا در ظرفیت های بالا بدنه میکسر ها را دو جداره به صورتی که بدنه بیرونی از فولاد معمولی و بدنه داخلی از کاشی های ضد سایش قابل استفاده می باشدهدف از استفاده از کاشی های ضد سایش این هست که حین خراب شدن با تعویض یک عدد کاشی مشکل حل شود.

موتور های مورد استفاده در دستگاه بتونیر

اصولا موتورهای بتونیر در دو نوع تک فاز و سه فاز به مشتریان ارائه گردیده و بسته به سوخت مصرفی به انواع زیر تقسیم بندی می گردند:

بتونیر دیزلی

بتونیر دیزلی با استفاده از موتورهایی با سوخت گازوئیل با قدرت بیش از 6 اسب بخار به بالا ارائه می گردد که با انواع برند های مختلف که معروف ترین آنها بتونیر موتور مارگو، بتونیر موتور لیستر، بتونیر موتور کوپ، بتونیر موتور کاما، وسایر موتورهای دیگر کوپل می گردد.
بتونیر بنزینی 

بتونیر بنزینی که به وسیله موتورهای سوختی بنزینی کار میکند و با موتورهایی با قدرت بیشتر از 5 اسب بخار در برند های مختلف که به نام های بتونیر موتور هوندا، بتونیر موتور روبین، بتونیر موتور راتو، بتونیر موتور لانسین، و سایر برند ها ارائه میگردد.
بتونیر برقی

بتونیر برقی به دو دسته بتونیر تک فاز و بتونیر 3 فاز تقسیم می شود که در بتونیر تک فاز و بتونیر سه فاز از الکتروموتور یا دینام با قدرت بیش از دو اسب بخار کوپل و در برند های موتور بتونیر موتوژن، الکتروموتور بتونیر الکتروژن، دینام بتونیر چینی و الکتروموتور بتونیر الکو با دورهای RPM 1500 می باشد که اغلب الکتروموتور ها از سوی کارخانه سازنده شامل ضمانت فنی می گردد.

برای اطلاع از قیمت بتونیر و انواع آن باید با کارشناسان این امر تماس بگیرید.

 

استفاده از بتونیر در پروؤه های عمرانی

منبع تحت فشار چیست و چه کاربردی دارد

چربی گیر رستوران – چربی گیر فاضلاب

بتونیر ,میکسر ,های ,موتور ,ها ,فاز ,می باشد ,بتونیر موتور ,می شود ,میکسر ها ,باشد که

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

baskad وبلاگ مشکلات دیوایسی شعبه ۲ مقالات سازمانی تاپ تو مگ احمد یوسفی فروشگاه آنلاین آیفون صوتی و تصویری گروه فرهنگی رسانه ای مفاز PursserTransmitter درب هوشمند شایان احمدی